Bůček na medu

  • - 25 ledna, 2020
  • x líbilo!

[ad_1] Suroviny a postup

1 kilogram bůčku, 1 lžíce oleje, 1 a 1/2 lžíce medu*, 1 lžička plnotučné hořčice, 1 lžička provensálských bylinek, 3 stroužky česneku,celý pepř, 1/2 lžičky kmínu, sůl

* med nám stačí úplně obyčejný. Na vaření a pečení nepotřebujeme nějaké speciálně kvalitní produkty, jde jen o vůni a chuť. Dlouhým pečením a vařením se zdraví prospěšné látky obsažené v medech úplně zlikvidují.

Promícháme olej, med, plnotučnou hořčici, provensálské bylinky prolisovaných česnek, čerstvě nadrcený pepř, kmín a necelou lžičku soli. Kůži na bůčku nařízneme do čtverců. Maso velmi pečlivě natřeme marinádou, a vložíme přikryté do chladu na minimálně půl hodiny.

[ad_2]
Štítky:
Recepty kategorie:
Vepřové maso · Všechny Recepty

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Recepty! náhodné ..