Celerová pomazánka s mrkví

  • - 25 ledna, 2020
  • x líbilo!

[ad_1] Suroviny a postup

Celerová pomazánka s mrkví na chlebíčky1 celer, 3 mrkve (podle velikosti, po nastrouhání by mělo být mrkve trochu méně než celeru), citronová šťáva, 200 gramů majonézy, sůl, čerstvě nadrcený pepř, chlebíčky

Celer oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Promícháme ho s trochou citronové šťávy, aby nám nezačal tmavnout. Očistíme mrkev, také ji nastrouháme na jemném struhadle a pak ji přimícháme k celeru. Přidáme majonézu (uvedené množství by mělo stačit, ale samozřejmě vše musíme přizpůsobit množství nastrouhaného celeru a mrkve). Nakonec už jen pomazánku pořádně osolíme, opepříme a jemně dochutíme další citronovou šťávou. Před mazáním na chlebíčky by měla chvilku v chladu odležet.

[ad_2]
Štítky:
Recepty kategorie:
Pomazánky · Všechny Recepty

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Recepty! náhodné ..