Těstoviny s mořskými plody

  • - 25 ledna, 2020
  • x líbilo!

[ad_1] Suroviny a postup

Špagety s rajčatovou omáčkou s kalamáry, chobotnicí a krevetami

150 gramů mražených mořských plodů (směs krevet, chobotnic, mušlí a kalamárů), 250 gramů špaget, plechovka loupaných rajčat, sůl, pepř, olej, máslo, bazalka

Mořské plody necháme rozmrznout. Dáme vařit vodu na těstoviny. Mořské plody na rozpáleném oleji je krátce (přibližně čtyři minutky osmahneme). Podlijeme velmi malým množstvím vody, kterou necháme během pěti minut vydusit. Pak přilijeme celý obsah plechovky s loupanými rajčaty a dolijeme trošku vody. Když se omáčka začne znovu vařit, rajské rozmačkáme, opepříme, osolíme a přidáme tlustší plátek másla. Všechno necháme pomalu probublávat. Dáme vařit špagety. Slijeme je. Do špaget přidáme bazalku, minutku povaříme. K rajčatům s mořskými plody přisypeme špagety a vše pořádně promícháme. A je hotovo, těstoviny můžeme rovnou podávat. Podle chuti je lze ještě jemně posypat sýrem.

[ad_2]
Štítky:
Recepty kategorie:
Mořské Plody · Všechny Recepty

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Recepty! náhodné ..